انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی
انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی در دو مقطع ارشد و دکتری را می توان با داشتن نمونه کار به خوبی پیش برد. در این بخش از آموزش انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی سعی در ارائه نمونه فصل 5 پایان نامه جهانگردی داریم.
علاقه مندان به انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی می توانند از این فایل در انجام پایان نامه مدیریت خود با ذکر منبع استفاده نمایند. انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی حاضر در سال 93 در دانشگاه علامه به سرانجام رسیده است.
بخشی از متن فایل کمکی انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی
مقدمه
در انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی حاضر، ساختار محیطی کوه گرین و ویژگی های بازار آن جهت احداث پیست اسکی مورد بررسی واقع شد. این پژوهش که باید آن را از نوع تحقیقات توسعه ای با روش پیمایشی- تحلیلی قلمداد نمود، با جامعه آماری مشتمل بر متخصصان فعال در سازمان های ورزشی و زیست محیطی و مهندسان فنی آگاه به پروژه های ساخت پیست اسکی، صورت پذیرفت.
نتایج حاصل از مطالعات پژوهشگر بر مبنای هدف این پژوهش، در این فصل مورد بحث و نتیجه گیری قرار خواهد گرفت. به علاوه، پیشنهاداتی مبتنی بر یافته های تحقیق نیز ارائه می گردد تا منجر به تسهیل اجرای طرح مجموعه پیست اسکی در منطقه گردد.
از آنجایی که هر پژوهشی در حین انجام پذیری با محدودیت هایی مواجه می شود که پیشرفت آن را کند تر و محققان را با چالش مواجه می سازد، در ادامه نیز به محدودیت ها و چالش های موجود بر سر راه انجام مطالعات کتابخانه ای و میدانی این تحقیق اشاره می گردد.
در پایان نیز پیشنهاداتی به محققان و پژوهشگران آتی مبنی بر انجام مطالعات پتانسیل سنجی برای استان لرستان و توسعه طرح هایی جدید، مطرح می گردد.
بحث و نتیجه گیری کلی براساس هدف و مدل نظري تحقيق
مطالعات پیرامون گردشگری نشان می دهد که گردشگری فعالیتی با اثرات اقتصادی و اجتماعی فراوان می باشد. مزایای اثرات اقتصادی گردشگری که گاهی بسیار بیشتر از مزایای اثرات اجتماعی آن است، به شکل های درآمد صادرات، اشتغال، فرصت های روستایی و در نتیجه جلوگیری از برون کوچی آن ها، سرمایه گذاری زیرساختی، بالا رفتن سطح استاندارد کیفی زندگی مردم، ایجاد مکانی تفریحی-گردشگری برای مردم، افزایش درآمد دولت و بسیاری از موارد دیگر می باشد که همگی در نهایت در توسعه اقتصاد محلی و توسعه اقتصاد ملی خلاصه می گردند.
از آنجایی که هدف از انجام پایان نامه جهانگردی حاضر، محقق ساختن تمامی موارد مذکور می باشد، توسعه هرچه بیشتر طرح های گردشگری، به تحقق این امر سرعت می بخشد.
همانطور که در فصل دوم ذکر شد، ایران با کوه های برف گیر خود، یکی از کشورهای با پتانسیل بالا برای توسعه ورزش های زمستانی می باشد. اسکی از جمله ورزش های زمستانی پر طرفدار در بسیاری از کشورهای جهان است که در ایران نیز تا حدی طرفداران خود را پیدا کرده است.
انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی حاضر با عنوان مکان یابی و امکان سنجی احداث پیست اسکی در کوه های گرین در منطقه گاماسیاب استان لرستان به دنبال دستیابی به توسعه اقتصادی منطقه ای از طریق احداث پیست اسکی در منطقه مذکور می باشد.
با توجه به مدل نظری در فصل اول این پژوهش، گام نخست، مطالعات محیطی و بررسی مؤلفه های امکان سنجی می باشد. مؤلفه های امکان سنجی، مناسب بودن مکان را به لحاظ فنی، توجیه پذیر بودن طرح را به لحاظ اقتصادی، قانونی، زمانی و بازار منطقه مورد سنجش قرار دادند.
نتیجه مطالعات بیانگر آن است که کوه گرین کاملاً مناسب احداث مجموعه پیست اسکی می باشد. اما آنچه که از تحلیل پرسش هفتم این پژوهش بر می آید، این مجموعه تنها می تواند باعث ایجاد توسعه در منطقه در ابعاد بسیار کوچکی شود و منجر به تحول اقتصادی نمی گردد.
با توجه به میزان درآمد مردم شهرنشین و روستانشین استان لرستان و استان همدان- به عنوان دو استان همجوار این منطقه- که در فصل دوم بدان ها پرداخته شد، می توان نتیجه گرفت که مردم در وضعیت معیشتی مساعدی به سر نمی برند. بنابراین ایجاد تنها یک منطقه تفریحی-گردشگری در این استان، اثر ناچیزی بر وضعیت اقتصادی زندگی مردم می گذارد و نمی تواند به تنهایی تحول اقتصادی به وجود آورد. وقوع تحول اقتصادی در یک منطقه، نیازمند ایجاد چند طرح توسعه ای در آن می باشد و با راه اندازی یک پیست اسکی نمی توان انتظار ایجاد تحول اقتصادی در منطقه را داشت.
از مواردی دیگری که توجه بدان لازم است، بازار منطقه می باشد. با وضعیت فعلی در نظر گرفته شده، عمده گردشگران در این منطقه بر اساس پیست الگوی این طرح یعنی پیست تاریک دره همدان، مردم بومی و یا مردم شهرهای همجوار هستند. در صورت ایجاد مکانی تفریحی-گردشگری برای مردم بومی و استان های همجوار، توان مالی هزینه کرد آن ها باید در نظر گرفته شود. مطالعات فصل دوم این پژوهش نشان می دهند که ایجاد امکانات معمولی، مناسب توان هزینه کرد مردم می باشد.
ایجاد این سطح از امکانات ضمن اینکه باعث استقبال هرچه بیشتر مردم محلی از این مجموعه می گردد، سبب تسریع در روند بازگشت سرمایه نیز می شود. به علاوه، افزایش تعداد گردشگران، اشتغال زایی هرچه بیشتر را نیز به دنبال دارد. اما آنچه که در اینجا حائز اهمیت است این است که رویکرد ما یک رویکرد توسعه ای در سطح ملی و بین المللی می باشد و تنها سطح منطقه ای مد نظر نمی باشد.
توسعه بازار پیست اسکی گرین به بازار شهرهای ایران به خصوص شهرهای مرفه آن و بازار گردشگران خارجی، مزایایی به مراتب بیشتر از مزایای ذکر شده را به دنبال دارد. بدین معنا که اشتغال زایی بسیار بیشتر می شود، مدت زمان بازگشت سرمایه به حداقل ممکن کاهش می یابد، جریان گردش پول ملی در این منطقه بالا می رود، ارز خارجیِ بسیاری به منطقه وارد می شود و در نهایت توسعه اقتصادی ارتقا می یابد.
بنابراین تأسیسات و امکانات و نیز تجهیزات در این منطقه باید به گونه ای باشد که هم گردشگران ملی و بین المللی را به خود جذب کند و هم گردشگران محلی توان استفاده از آن ها را داشته باشند.
از جمله موارد دیگری که به جذب گردشگران سایر شهرها و گردشگران خارجی کمک می کند، ایجاد جاذبه ای منحصر به فرد در کوه گرین در محوطه پیست اسکی و یا در مجاورت آن می باشد.
یک جاذبه منحصر به فرد جاذبه ای است که خصوصیت و ویژگی های آن در هیچ جاذبه دیگری یافت نمی شود و نمونه آن در دنیا وجود ندارد و یا نادر می باشد. اینگونه جاذبه ها و بازدید از آن ها که در زمره گردشگری ماجراجویانه قرار می گیرند، گردشگران زیادی را به سوی خود می کشانند.
کوه گرین با پتانسیل های بالایی که داراست، می تواند به یک جاذبه منحصر به فرد بالقوه تبدیل شود و یا اینکه آن جاذبه را در دل خود و یا در مجاورت خود جای دهد که این امر نیز مستلزم برنامه ریزی صحیح گردشگری می باشد.
جهت دانلود فایل کامل کلیک کنید
در صورت نیاز به مشاوره در زمینه انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی با ما در ارتباط باشید.