انجام پایان نامه با موضوع توسعه پایدار گردشگری [مدیریت] + نمونه فصل آخر

5
انجام پایان نامه با موضوع توسعه پایدار گردشگری

انجام پایان نامه با موضوع توسعه پایدار گردشگری

در راستای آموزش انجام پایان نامه با موضوع توسعه پایدار گردشگری در این بخش نمونه فصل آخر ارائه شده است که علاقه مندان به انجام پایان نامه با موضوع توسعه پایدار گردشگری می توانند با ذکر منبع از این فایل در انجام پایان نامه مدیریت جهانگردی خود استفاده نمایند.

انجام پایان نامه با موضوع توسعه پایدار گردشگری حاضر در سال 92 در دانشگاه علامه تهران به سرانجام رسیده است.

مقدمه

در انجام پایان نامه با موضوع توسعه پایدار گردشگری حاضر در فصل اول، کلیات پژوهش ازجمله هدف، اهمیت و ضرورت، سوالات و فرضیه‌های تحقیق و هم چنین روش تحقیق، ابزار گردآوری اطلاعات مورد بررسی قرار گرفت. در فصل دوم به بررسی ادبیات موضوع پرداخته شد، پس از بیان سرمایه اجتماعی به صورت کلی، نظریه های مختلف مورد توجه قرارگرفت و شاخص‌های متناسب با هرکدام با توجه به بررسی ادبیات گذشته استخراج گردید و سپس ادبیات مرتبط با توسعه پایدار بررسی گردید در ادامه به بیان رابطه بین سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار پرداخته شد و درنهایت پژوهش‌هایی که درگذشته چه در داخل و چه خارج از کشور در مورد سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار انجام شده است، مورد بررسی قرارگرفت و با این پشتوانه مدل پیشنهادی تحقیق در انتهای فصل دوم ارائه شد. درفصل سوم مباحث مرتبط با روش تحقیق مطرح گردید که از آن جمله می‌توان به تعیین نوع تحقیق ازنظر هدف، نتیجه و روش اشاره کرد. دراین فصل مباحث مربوط به ابزراهای گردآوری داده‌های تحقیق، روایی و پایایی آنها، حجم و روش نمونه گیری و روش‌های آماری پارامتریک و ناپارامتریک جهت تحلیل داده‌ها ارائه شد. درفصل چهارم، ابتدا به توصیف داده‌های جمعیت شناختی و سپس روابط میان متغیرهای سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار با استفاده از روش‌های مدل معادلات ساختاری مورد بررسی قرار گرفت.
بر این اساس درفصل پنجم، نتایج حاصل از پژوهش با توجه به داده‌های جمع آوری شده و آزمون‌های آماری ارائه می‌گردد و سپس پیشنهادهای بهبود حاصل از این پژوهش به همراه پیشنهادهایی برای انجام تحقیقات دیگر درآینده ارائه خواهد شد.

بررسی نتایج فرضیه‌ها و آزمون‌های آماری

در این بخش با توجه به بررسی‌های کتابخانه ای و آماری صورت پذیرفته در فصل‌های قبل، نتایج تحقیق در سه بخش کلی بیان می‌شود. دربخش اول نتایج مرتبط با سرمایه اجتماعی، دربخش دوم توسعه پایدار و بخش سوم نتایج مرتبط با رابطه سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار را شامل می‌شود.

بخش اول: نتایج مرتبط با سرمایه اجتماعی در روستای ابیانه

به منظور مناسب بودن شاخص‌های این متغیر تحلیل عاملی تاییدی صورت گرفت و نتایج نشان داد که به جز سه گویه مربوط به شاخص ارزش که حذف شدند، همه گویه‌ها و شاخص‌ها داری بار عاملی بیشتر از 3/0 و آماره t بالاتر از 58/ 2 می‌باشند، بنابراین هیچ یک از گویه‌ها و شاخص‌ها حذف نشده و معرف متغیر سرمایه اجتماعی بوده‌اند. بررسی سهم و رتبه هر شاخص این متغیر نشان داد که شبکه های اجتماعی با بارعاملی 8/0 بیشترین سهم و همکاری با بارعاملی4/0کمترین سهم را در این متغیر دارند. که این امر نشان دهنده اهمیت نقش شبکه های اجتماعی در میزان سرمایه اجتماعی می باشد. هم چنین از بین شاخص‌های این متغیر، همکاری دارای بیشترین همبستگی با توسعه پایدار می باشد .

بخش دوم : نتایج مرتبط با توسعه پایدار در روستای ابیانه

به منظور مناسب بودن شاخص‌های این متغیر تحلیل عاملی تاییدی صورت گرفت و نتایج نشان داد که همه گویه‌ها و شاخص‌ها داری بار عاملی بیشتر از 3/0 و آماره t بالاتر از 58/ 2 می‌باشند، بنابراین هیچ یک از گویه‌ها و شاخص‌ها حذف نشده و معرف متغیر توسعه پایدار بوده‌اند. بررسی سهم و رتبه هر شاخص این متغیر نشان داد که بعد فرهنگی با بارعاملی 8/0 بیشترین سهم و بعد اقتصادی با بارعاملی 4/0کمترین سهم را در این متغیر دارند. که این امر نشان دهنده اهمیت بعد فرهنگی می باشد

بخش سوم: نتایج مرتبط با رابطه بین سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار

بین سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار.، یک فرضیه اصلی و چهار فرضیه فرعی مطرح شد. در بررسی رابطه کلی بین متغیرهای اصلی در فرضیه اصلی از تحلیل عاملی تاییدی و مدل معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج فرضیات فرعی با استفاده از رگرسیون خطی بیان شد که تمامی فرضیات مورد تایید قرار گرفتند. نتايج تحليل عاملي فرضیه‌های اصلی پژوهش که همان مدل مفهومی تحقیق می‌باشند نشان دادكه تمامي متغیرهای مربوط به سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار از مقادير تي (بیشتر از 96/1) و بار عاملي (بیشتر از3/0) مورد قبولي برخوردارند و براي آنها شاخص مناسبی محسوب مي شوند. و هیچ یک از این متغیرها حذف نشدند. برای برازش مدل مفهومی تحقیق نیز از نرم افزار لیزرل و شاخص‌های نکوئی برازش استفاده شد که همگی شاخص‌ها مناسب و مدل را تایید می‌کردند.

جهت دانلود فایل کامل کلیک کنید

در صورت نیاز به مشاوره در زمینه انجام پایان نامه با موضوع توسعه پایدار گردشگری با ما در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *