انجام پایان نامه با موضوع سواد سلامت + نمونه نتیجه گیری + موسسه تحقیق محقق

4
انجام پایان نامه با موضوع سواد سلامت

انجام پایان نامه با موضوع سواد سلامت

در ادامه آموزش انجام پایان نامه با موضوع سواد سلامت در این بخش نمونه نتیجه گیری پایان نامه با موضوع سواد رسانه ارائه شده است که در سال 93 در دانشگاه علامه تهران به سرانجام رسیده است. علاقه مندان به انجام پایان نامه با موضوع سواد سلامت می توانند با ذکر منبع از این فایل در انجام پایان نامه علوم ارتباطات خود استفاده نمایند.

در اين فصل از انجام پایان نامه با موضوع سواد سلامت به تجزيه و تحليل نتايج به دست آمده از آزمون ها پرداخته خواهد شد و به دنبال آن نتيجه گيري كلي از يافته هاي تحقيق و پيشنهادات براي تحقيق هاي آينده مطرح مي گردد.

نتايج توصيفي

جنسيت پاسخگويان به اين صورت است كه از مجموع 371 پاسخگو، 59.7 درصد زن و 40.3 درصد مرد هستند.از اين تعداد 96.2 درصد مجرد و 3.5 درصد متاهل هستند. با توجه به این که حجم نمونه ما از دانشجویان هستند درصد بالای مجردها، قابل توضیح است. 69 درصد افراد محل اصلي استفاده از اينترنت را منزل انتخاب كرده اند. از مجموع گروه هاي تحصيلي 13.5 درصد دانشجويان پزشكي، 11.1 دانشجويان پيراپزشكي، دانشجویان علوم انسانی27.2 درصد، دانشجویان علوم پایه 25.9 درصد، دانشجویان فنی- مهندسي 22.4 درصد از جامعه آماری را تشکیل داده اند.
حداقل سن پاسخگویان 18 سال و حداکثر سن 41 سال است؛ میانگین سنی پاسخگویان حدود 21 سال می باشد.همچنین سالهای استفاده از اینترنت حداقل یک سال و حداکثر 17.5 سال و با میانگین حدود 8 سال می باشد. این میانگین بیانگر این موضوع است که بیشتر افراد سالهای زیادی با اینترنت سروکار داشته اند.
میانگین هزینه خانواده در ماه حدود 2 میلیون تومان و میانگین هزینه هر فرد پاسخگو حدود 300 هزارتومان در ماه می باشد. میانگین هزینه اینترنت پاسخگویان حدود 30 هزار تومان در ماه می باشد. با توجه به کیفیت و سرعت پایین اینترنت این میزان هزینه برای دانشجویان بالا به نظر می رسد.
اولویت اول پاسخگویان برای دریافت اطلاعات سلامت، سایت های خارجی با 31.6 درصد رتبه اول را دارد.اولویت دوم پاسخگویان سایت انجمن مرتبط با آن بيماري يا مشكل با 34.9درصد رتبه اول را دارا می باشد.اولویت سوم سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
در خصوص نحوه آشنایی با سایتهای پزشکی، بیش از 80 درصد از پاسخگویان همیشه و اغلب از موتورهای جستجوگر استفاده می‌کنند. افرادی که مستقیماً به صفحات مشخص بدون استفاده از موتور جستجوگر مراجعه می کنند حدود 18 درصد همیشه یا اغلب به این صفحات مراجعه می‌کنند.در خصوص پاسخگویانی که به صفحات لینک یا توصیه شده در ایمیلها، وبلاگها و سایتهای شبکه های اجتماعی مراجعه می‌کنند حدود 23 درصد اغلب و همیشه از این توصیه ها و لینکها استفاده می‌کنند.
این موارد بیانگر این موضوع می باشد که غالب افراد آشنایی چندانی با سایت های پزشکی و اطلاعات سلامت ندارند و حتی در مواردی که سایتی پیشنهاد می شود تنها حدود 23 درصد به آن سایت ها مراجعه می نمایند.البته می‌تواند نشانگر قوی بودن و مورد اعتماد بودن موتورهای جستجویی مانند Google هم باشد.
اطلاعات سلامتی که از اینترنت کسب می شود در موارد نحوه درمان بیماری یا برخورد با یک مسئله، بر رویکرد کلی شان در مراقبت از سلامت خود یا خانواده شان، مراجعه به پزشک، رژیم غذایی، فعالیت فیزیکی و مدیریت استرس بر بیشتر پاسخگویان به صورت متوسط تاثیر گذار است.
حدود 77.4 درصد از پاسخگویان اصلاً از ایمیل یا اینترنت برای ارتباط با افرادی که بیماری یا مشکل سلامتی مشابه آنان داشته اند استفاده نکرده اند. همچنین برای خرید دارو یا محصولات بهداشتی 81.7 درصد از دانشجویان هرگز به فضای مجازی مراجعه نمی‌کنند. این موضوع نشان دهنده ارتباطات بسیار ضعیف و عدم جلب اعتماد مشتریان و مخاطبان از سوی ارائه کنندگان خدمات و محصولات سلامت از طریق فضای مجازی می باشد. در این راستا، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان خدمات و محصولات سلامت باید اهمیت بیشتری برای فضای مجازی قائل شوند تا بتوانند از پتانسیل بالای شبکه سازی در این زمینه بهره ببرند.
در خصوص تولید محتوای رسانه‌ای توسط پاسخگویان برای تولید محتوای تصویری شامل (فیلم، کارتون، آهنگ، کلیپ و غیره) 75.8 درصد بسیار کم و کم؛ در خصوص ایجاد وبلاگ 69.8 درصد بسیار کم و کم؛ در تولید محتوای صوتی 76.8 درصد بسیار کم و کم ؛49.6 درصد کم و بسیار کم در شبکه های اجتماعی حضور فعال دارند. در این خصوص نیز محتوای تولیدی دانشجویان بسیار کم است.به نظر می رسد دانشجویان در حوزه تولید محتوا در وضعیت انفعالی قراردارند و نتوانسته اند فعالانه در این زمینه مشارکت داشته باشند. این موضوع بیانگر آن است که هنوز زیرساخت های لازم برای استفاده فعالانه از اینترنت وجود ندارد.
11.3 درصد از پاسخگویان اذعان داشته اند زیاد و بسیار زیاد قوانین وضع شده در مورد محتوا، و زمان و مکان تبلیغات را می شناسند از طرف دیگر 55.3 درصد کم و بسیار کم و 32.9 درصد به میزان متوسطی با این قوانین آشنایی دارند.عدم آشنایی با این قوانین در میان دانشجویان مشهود است. نیاز به اطلاع رسانی در اینباره مشهود است.
73.3 درصد زیاد و بسیار زیاد،20.2درصد متوسط و 6.5 درصد کم و بسیار کم اطلاعاتي را كه لازم دارند بین 10 سایت اول موتور جستجو پیدا می کنند. این موضوع نشان دهنده آنست که مهارت دانشجویان در جستجوی آنچه که می خواهند در سطح قابل قبولی می باشد.
64.2درصد زیاد و بسیار زیاد، اطلاعات خود را در سایتهای مختلف مقایسه می کنند تا مطمئن شوند قابل اعتمادند.و 57.8درصد زیاد و بسیار زیاد به روز بودن سایت را چک می کنند.37.7 درصد زیاد و بسیار زیاد، به نویسنده مطلب توجه می کنند. 43.4 درصد زیاد و بسیار به تفاوت اطلاعاتی که از جستجوگرهای متفاوت دریافت می کنند، توجه دارند. این موارد بیانگر این موضوع است که دانشجویان محتوا و کارکرد رسانه را در مقوله فهم انتقادی می شناسند.
50.1 درصد زیاد و بسیار زیاد از طریق موبایل از اینترنت استفاده می کنند؛51.8 درصد زیاد و بسیار زیاد، با سایر وسایل از اینترنت استفاده می کنند.این موارد نشان دهنده این موضوع است که حدود نیمی از دانشجویان کاربر حرفه‌ای هستند و از نظر استفاده و دسترسی در سطح قابل قبولی هستند.
38.5 درصد از افراد روزانه 2 تا 3 ساعت وقتشان را در اینترنت می گذرانند.22.4 درصد افراد تا یکساعت در اینترنت وقت صرف می کنند، 18.6 درصد چهار تا پنج ساعت در اینترنت حضور دارند و 9.4 درصد افراد شش تا هفت ساعت و یا همیشه آنلاین هستند.
60.4درصد پاسخگویان مهارت خود را در زمینه جستجوی اینترنتی، 63.6 درصد پاسخگویان مهارت خود را در خصوص استفاده از اینترنت، 41درصد پاسخگویان مهارت خود را در خواندن و درک مطالب زبان خارجی(انگلیسی) زیاد و بسیار زیاد ارزیابی کرده اند.
کمترین میزان سواد سلامت پاسخگویان 18 و بیشترین میزان 79 بوده است؛ میانگین سواد سلامت دانشجویان مورد مطالعه حدود 48 می باشد. سواد رسانه‌ای پاسخگویان با کمترین میزان برابر 54 و حداکثر آن 190 بوده است. میانگین سواد رسانه‌ای 136 می باشد. میانگین اطلاعات سلامت 32 می باشد. اطلاعات سلامت پاسخگویان با کمترین میزان برابر 14و حداکثر آن 70 بوده است.
از مجموع پاسخگویان.5 0 درصد سواد رسانه‌ای کم داشتند، در حالیکه حدود 74.4 درصد متوسط و حدود 25.1 درصد از آنها سواد رسانه‌ای زیادی داشتند.
از مجموع پاسخگویان 22. درصد میزان سواد سلامت آنها کم، در حالیکه حدود 91.1 درصد سواد سلامت در حد متوسط و حدود 6.7 درصد از آنها میزان سواد سلامت زيادی داشتند.
از مجموع پاسخگویان8.6درصد از اطلاعات سلامت کم استفاده می کردند، حدود 88.4 درصد متوسط و حدود 3.0 درصد از اطلاعات سلامت زیاد استفاده می کردند.
میزان سواد رسانه‌ای، سواد سلامت و اطلاعات سلامت دانشجویان در حد متوسط و نسبتا قابل قبولی است. اما با توجه به اینکه در برخی مولفه ها قوی تر و در برخی مولفه ها خیلی ضعیف هستند لزوم کنکاش درباره بررسی علل این موارد نمایان می شود.

جهت دانلود فایل کامل کلیک کنید

در صورت نیاز به راهنمایی در زمینه انجام پایان نامه با موضوع سواد سلامت با موسسه تحقیق محقق در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *