سبک های تفکر : موضوع پایان نامه
در این بخش از آموزش انجام پایان نامه ارشد و دکتری با موضوع سبک های تفکر سعی در ارائه نمونه فصل آخر پایان نامه ارشد مدیریت آموزشی داریم که سال 1395 در دانشگاه ارومیه نگارش آن به اتمام رسیده است. علاقه مندان به انجام پایان نامه ارشد و دکتری با موضوع سبک های تفکر می توانند با ذکر منبع از این فایل در انجام پایان نامه مدیریت آموزشی خود بهره ببرند.
فرضیه پانزدهم: بین سبک تفکر آزاداندیشی و بعد منابع انسانی و نوآوری سازمانی رابطه وجود دارد.
با توجه به تحلیل انجام شده حاصل از آزمون نشان می دهد که بین سبک تفکر آزاداندیش وبعد منابع انسانی نوآوری سازمانی رابطه معناداری وجود دارد پس به استنباط محقق بین سبک تفکرآزاداندیش کارکنان وبعد منابع انسانی نوآوری سازمانی کارکنان همبستگی مثبتی وجود دارد پس هر سازمان با داشتن بیشتر کارکنانی با سبک تفکر آزاداندیش به میزان بیشتری از نوآوری بهره ببرد. محقق تحقیق و ناهمسو با این فرضیه مشاهده نکرد.
فرضیه شانزدهم: سبک های تفکر می توانند نوآوری سازمانی را پیش بینی کنند.
با توجه به تحلیل انجام شده توسط آزمون رگرسیون نتایج نشان می دهد که سبک های تفکر می تواند نوآوری سازمانی را پیش بینی کند و در این بین سبک تفکر قضایی قدرت پیش بینی بالاتری را دارد. و به استنباط پژوهشگر نیز چون سبک تفکر تعیین کننده رفتار و عملکرد هر فرد می باشد سبک تفکر توان پیش بینی نوآوری سازمانی را دارد. که نتایج پژوهش امامی پور و سیف 1382 با این نتایج همسو می باشد خصوصا در این پژوهش سبک آزاداندیش قدرت بیشتری را برای پیش بینی سبک تفکر دارد.و همچنین نتایج حاصل از پژوهش احمد هاشمی و همکاران 1390 این یافته را تایید می کند. عبدالرسول زارعی نتایج حاصل از در پژوهش خود به نتایج مشابه ای رسیده است.ولی نتایج پژوهش ضرغام قلندری با این پژوهش ناهمسو بوده وسبک تفکر قدرت پیش بینی نوآوری سازمانی را ندارد.
محدوديتهاي پژوهش
1- یکی از موانع عدم همکاری اعضای جامعه در پاسخگویی به سوالات پژوهش بوده است.
2- جامعهي آماري اين پژوهش شامل کارکنان اداری دانشگاه ارومیه است، لذا در تعميم نتايج به کارکنان ساير دانشگاهها و موسسات دیگر رعايت جانب احتياط ضروري است.
3- در پژوهش حاضر جهت جمعآوري اطلاعات مورد نظر فقط از پرسشنامه استفاده گرديد و روشهايي مثل مصاحبه و مشاهده ممكن است نتايج متفاوتي را به دست دهد.
پيشنهادات كاربردي
بر مبناي يافتههاي پژوهش پيشنهادات زير ارائه ميگردد:
1- برای افزایش نوآوری در سازمان بهتر است سبک تفکر کارکنان شناسایی و برای هر وظیفه ای کارکنانی با سبک تفکر متناسب منصوب شود.
2- با توجه به اینکه سبک تفکر قابل آموزش و تغییر می باشد بهتر است آموزش لازم و اطلاعات لازم در مورد تاثیر هر سبک تفکر در فرایند های کاری سازمان به کارکنان داده شود.
3- محیط و شرایط لازم در سازمان فراهم شود تا کارکنان بر اساس سبک تفکر خود اقدام و دست به نوآوری بزنند.
4- پیشنهاد می شود که به کارکنان اجازه داده شود که راه های مختلف، حل مسائل مختلف را آزمایش کنند، آزادانه تصمیم بگیرنند و بر اساس افکار و ایده های خود با مسائل برخورد کنند، بودجه بندی های لازم در این زمینه ها صورت گیرد و با نگاه مثبت به نتایج کارهای مختلف کارکنان نگریسته شود تا زمینه رشد نوآوری در سازمان فراهم شود.
5- پیشنهاد می شود در ساختار سازمان, قوانین و مقررات تغییرات انجام شود تا کارکنان با اختیار بیشتر و بدون ترس ایده ها و افکار خود را بیان و به منصه ظهور برسانند.
پيشنهادات براي تحقيقات آتي
1. با توجه به اينكه پژوهش در دانشگاه ارومیه انجام شده است، به پژوهشگران پيشنهاد ميشود كه اين تحقيق را در ساير دانشگاهها و موسسات دیگر نيز انجام شود.
2. انجام پژوهش در مورد سبک های تفکر با عوامل دیگری که در نوآوری دخیل هستند.
3. پیشنهاد می شود در پژوهش های آتی عامل جنسیت نیز لحاظ شود با تاثیر آن در متغییرهای پژوهش مورد بررسی قرار گیرد.
4. در اين پژوهش براي گردآوري دادهها فقط از ابزار پرسشنامه استفاده شده است. پيشنهاد ميشود پژوهشگران بعدي اين تحقيق را با استفاده از ابزارهاي مصاحبه و مشاهده انجام دهند.
5. در اين پژوهش براي تحليل دادهها فقط از نرمافزار آماري SPSS استفاده شده است. به پژوهشگران بعدي پيشنهاد ميشود براي انجام اين تحقيق از نرمافزارهاي آماري LISREL و SAS استفاده نمايند.
جهت دانلود فایل کامل کلیک کنید
در صورت نیاز به راهنمایی در راستای انجام پایان نامه ارشد و دکتری با موضوع سبک های تفکر با موسسه تحقیق محقق در تماس باشید.