انجام پایان نامه مدیریت ورزشی
انجام پایان نامه مدیریت ورزشی را میتوان با داشتن نمونه کار به سرانجام رساند. در این بخش از آموزش انجام پایان نامه مدیریت ورزشی سعی در ارائه نمونه کار داریم تا علاقه مندان به انجام پایان نامه بتوانند کار خود را به خوبی پیش ببرند.
مقدمه
فصل حاضر به ارائه خلاصه حاصل از انجام پایان نامه مدیریت ورزشی حاضر، تحلیل متنی یافته های پژوهش ، بحث و نتیجه گیری و ارائه پژوهشی اختصاص دارد. به همین منظور ابتدا خلاصه ای از پژوهش حاضر ارائه شده است. سپس به تجزیه و تحلیل داده ها و بحث و نتیجه گیری در مورد آن پرداخته شده است. در پایان نیز با استفاده از تحلیل کیفی یافته ها، بحث و بررسی انجام شده و پیشنهاداتی به سایر پژوهشگران نیز ارائه شده است.
خلاصه پژوهش
برند انسانی موضوعی جدید در حیطه بازاریابی به خصوص برند می باشد که چند سالی است در سایر کشورها قوت گرفته است و پژوهش هایی در این زمینه ارائه شده است. برندهای انسانی به افراد معروف یا نوظهوری اشاره می کند که موضوع ارتباطات بازاریابی، میان فردی یا میان سازمانی هستند. پژوهش حاضر اولین گام در این زمینه می باشد که به بررسی جایگاه برند انسانی از دیدگاه متخصصین، مربیان و دانشجویان دانشگاه های دولتی حوزه تهران پرداخته است. این پژوهش به دنبال بررسی و مقایسه جایگاه اخلاقی برند انسانی، اهداف استفاده از برند انسانی و همچنین مقایسه ویژگی های برند انسانی از دیدگاه متخصصین ، مربیان و دانشجویان و نیز ویژگی های فردی (جنس، رشته ورزشی، وضعیت تأهل، سن، تحصیلات) آن ها بوده است. جامعه آماری پژوهش 2500 نفر بوده که شامل 100 نفر از اساتید و متخصصین رشته تربیت بدنی دانشگاه های دولتی شهر تهران، 400 نفر از مربیان رشته های ورزشی تحت نظر دانشگاه های شهر تهران و بیش از 2000 نفر از دانشجویان ورزشکار رشته تربیت بدنی دانشگاه های شهر تهران بوده است. حجم نمونه متخصصین به دلیل محدود بودن جامعه به صورت کل شمار مورد محاسبه قرار گرفته است. حجم نمونه برای مربیان با توجه به جدول مورگان محاسبه گردیده و 196نفر به صورت نمونه گیری خوشه ای و انتخاب تصادفی صورت گرفته است. حجم نمونه برای دانشجویان با توجه به جدول مورگان 322 نفر به صورت خوشه ای طبقه ای وانتخاب در دسترس بوده است . در این پژوهش به منظور بررسی جایگاه برند انسانی و ویژگی های آن از دو پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. پرسشنامه اول به بررسی ویژگی های دموگرافیک و جایگاه برند از دو بعد اخلاقی و اهداف استفاده از آن پرداخته است و جمعاً از 9 سؤال اصلی و 10 سؤال جمعیت شناختی تشکیل شده و پرسشنامه دوم ویژگی های برند انسانی با 52 عبارت با استفاده از روش دلفی و اقتباس از مدل MABI ارائه شده توسط آرای و کو در سال 2009 تهیه شده است. روایی محتوایی ابزار پژوهش توسط تعداد 10 نفر از متخصصین مدیریت ورزشی مورد تأیید قرار گرفت و در نهایت روایی سازه با استفاده از تحلیل عاملی پرسشنامه صورت گرفت. داده های پژوهش از طریق آزمون های کولموگروف-اسمیرنوف به منظور بررسی طبیعی بودن داده های پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه با استفاده از آزمون تحليل واريانس یک طرفه و آزمون تعقیبی شفه- آزمون یومن ویتنی- کروسکال والیس و آزمون t-test دو گروه مستقل داده های بدست آمده مورد تجزیه و تحليل آماری قرار گرفته است .
5-3) خلاصه یافته های پژوهش
در این بخش شاخص های توصیفی متغیر های اصلی پژوهش با استفاده از جدول بررسی شده است. نتایج این یافته ها به شرح ذیل می باشد:
نتایج فرضیه اول نشان داد که تفاوت معنی داری بین نظرات سه گروه مورد نظر پژوهش در خصوص جایگاه اخلاقی استفاده از انسان در اقدامات ترویجی وجود دارد و میزان جایگاه اخلاقی در بین ورزشکاران با مربیان متفاوت است. یعنی مربیان بیش از ورزشکاران استفاده از انسان در اقدامات ترویجی را اقدامی غیراخلاقی می دانند.
نتایج فرضیه دوم نشان داد که هدف افزایش فروش محصولات و خدمات در بین سه گروه اساتید، مربیان و ورزشکاران تفاوت معنادار دارد یعنی مربیان بیش از ورزشکاران و اساتید موافق این نظر هستند که استفاده از چهره های ورزشی باعث افزایش فروش محصولات و خدمات می شود.
نتایج فرضیه سوم نشان داد که بین عملکرد ورزشکار، جذابیت ظاهری و سبک زندگی قابل عرضه در بین سه گروه ورزشکار، مربی واساتید وجود تفاوت معنی داری وجود ندارد و از نظر ورزشکاران و مربیان در مقایسه با اساتید، وجود روحیه ورزشکاری در برندهای انسانی در ایران از اهمیت بیشتری برخوردار است. مربیان بیش از ورزشکاران معتقدند که جذابیت فیزیکی در برندهای انسانی ورزش ایران اهمیت دارد. مربیان بیش از اساتید به ویژگی سمبل بودن برندهای انسانی ورزش ایران و ویژگی رقابت برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند .
نتایج فرضیه چهارم نشان داد بین روحیه ورزشکاری و مدل نقش در بین زنان و مردان تفاوت معنی داری وجود دارد و زنان بیش از مردان به ویژگی روحیه ورزشکاری برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند. همچنین زنان بیش از مردان به ویژگی مدل نقش برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند. میزان رقابت و تناسب اندام در بین مردان و زنان تفاوت معنی داری وجود ندارد.
نتایج فرضیه پنجم نشان داد تنها در جذابیت فیزیکی در رشته انفرادی و تیمی وجود تفاوت معناداری وجود دارد و افرادی که در رشته انفرادی کار می کنند بیش از رشته تیمی به ویژگی جذابیت فیزیکی برندهای انسانی در ورزش ایران معتقدند. همچنین میزان رقابت و تناسب اندام در بین دو رشته ورزشی تفاوت معنی داری وجود ندارد .
نتایج فرضیه ششم نشان داد که بین جذابیت فیزیکی، داستان زندگی و مدل نقش در بین رده های مختلف تأهل تفاوت معنی داری وجود دارد و افراد متأهل بیش ازافراد مجرد به ویژگی جذابیت فیزیکی برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند. همچنین افراد متأهل نسبت به مجرد به ویژگی مدل نقش و داستن زندگی برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند ولی تفاوت معنی داری بین رقابت و تناسب اندام در بین رده های مختلف تأهل وجود ندارد.
نتایج فرضیه هفتم نشان داد که تفاوت معنی داری بین تخصص ورزشکار، جذابیت فیزیکی، سمبل وجذابیت ظاهری در رده های مختلف سن وجود دارد و افراد با رده سنی بالای 50 سال نسبت به گروه های دیگر به ویژگی تخصص ورزشکاری برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند. افراد بین40-31 سال نسبت به افراد رده سنی بالای 50 سال به ویژگی جذابیت فیزیکی و سمبل بودن برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند و همچنین افراد بین 50-41 سال نسبت به افراد رده سنی بالای 50 سال به ویژگی جذابیت فیزیکی برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند. افراد بین زیر 30 سال نسبت به افراد رده سنی بالای 50 سال به ویژگی سمبل برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند
و در انتها نتایج نشان داد که تفاوت معنی داری بین ویژگی های ذکر شده در رده های مختلف تحصیلات وجود ندارد و بین رقابت و تناسب اندام در رده های مختلف تحصیلات تفاوت معنی داری وجود ندارد.
5-4) بحث ونتیجه گیری
فرضیه 1: بین نظرات ورزشکاران، مربیان و اساتید از نظر جایگاه اخلاقی استفاده از انسان در اقدامات ترویجی تفاوت وجود دارد.
نتایج پژوهش نشان داد که بین نظرات ورزشکاران، مربیان و اساتید در خصوص جایگاه اخلاقی استفاده از انسان در اقدامات ترویجی تفاوت معنی داری وجود دارد و مربیان بیش از ورزشکاران استفاده از انسان در اقدامات ترویجی را اقدامی غیراخلاقی می دانند. این نتایج با پژوهش داخلی ساجدی ونعمتی (1391) ، فهمیده (1390) و اسماعیلی (1390) از نقطه نظر غیر اخلاقی بودن استفاده از برند همخوانی داشته است از طرفی انجمن مدیریت ورزشی آمریکا (2010) بر این عقیده است که غیر اخلاقی بودن استفاده از انسان نباید مانع درآمد زایی شرکت ها و موسسات تولید کننده محصولات شود. آن ها بر این عقیده اند که صحه گذاران باید یک سری اصول اخلاقی را در صحه گذاری خود رعایت نمایند. همچنین امال اواد (2014) در مقاله خود که در ارتباط با اخلاق در صحه گذاری در ارتباط با تمامی افراد مشهور اعم از ورزشی و غیر ورزشی صورت داد این مسئله را ابراز کرد که صحه گذاری افراد مشهور بر یک کالا یا خدمت باید برای درآمد زایی در دستور کار سازمان ها و شرکت های تولید کننده قرار گیرد اما صحه گذار باید تعهد به شرکت مورد قرار داد و حصول اطمینان از مورد اطمینان بودن محصول موردنظر را از نظر اخلاقی در دستور کار خود قرار دهد. مشخص است که شکل گیری معیارهای اخلاقی در ذهن افراد متأثر از عوامل گوناگونی نظیر مذهب، خانواده، شرایط محیطی، جایگاه اجتماعی، سن و جنس، نژاد و غیره است. تبلیغات دربرگیرنده مسایل اخلاقی متعددی است. از آنجا که ما در کشور اسلامی زندگی می کنیم و با فرهنگ و اعتقادات اسلامی خو گرفته ایم ، پیش بینی چنین نتیجه ای دور از ذهن نیست. دین اسلام استفاده ابزاری از انسان را تأیید نکرده است. جوامع غربی از انسان به خصوص از زنان در تبلیغات و امور دیگر استفاده می کنند و بیشتر بر جنبه ظاهری و مادی مبلغ تأکید می کند اما باید در نظر داشت ما می توانیم با انتخاب یک برند انسانی ایرانی– اسلامی گامی نوین و مؤثر در این زمینه برداریم. که با در نظر گرفتن ویژگی های برند انسانی مطابق با اعتقادات و فرهنگ ایرانیان باعث ترویج و تقویت این ویژگی ها شود و همچنین می توانیم با این کار بر جنبه های اخلاقی و باطنی یک فرد تأکید کنیم و با بهره جستن از محبوبیت برند انسانی در ترغیب جوانان و نوجوانان گامی مؤثر برداریم. ناگفته نماند که تبلیغات غیر از اینکه تابع یکسری قواعد اخلاقی پیشینی است، می تواند خودش اخلاق آفرین باشد. تبلیغات بازرگانی در جامعه، ضوابط اخلاقی جدید ایجاد می کند و رفتار مردم را تحت تأثیر خود قرار می دهد و این نکته مهمی است که باید برای سازماندهی آن به سمت ضابطه مند کردن این حوزه پیش برویم. به نظر می رسد که برند انسانی در بسیاری از جوامع به عنوان عاملی قانونی و اخلاقی در جهت ترویج یک محصول یا خدمت پذیرفته شده است. باید گفت که تبلیغ یک محصول توسط ستارگان دنیای ورزش و افزایش فروش آن کتمان ناپذیر است و شاید می بایستی از این شیوه در آینده در تمام جوامع استفاده شود. البته باید ناظر بر کار ذینفعان اعم از حامی ورزشی و برند انسانی بود تا از این شیوه تبلیغاتی سوء استفاده نشود.
فرضیه 2: بین نظرات ورزشکاران، مربیان و اساتید در خصوص استفاده از انسان در دستیابی به اهداف برند تفاوت وجود دارد.
نتایج دیگر این پژوهش نشان داد که هدف افزایش فروش محصولات و خدمات در بین اساتید ،مربیان و ورزشکاران تفاوت معنادار دارد و نشان داد هر سه گروه بر افزایش فروش محصولات و خدمات با استفاده از چهره های ورزشی تأکید داشته اند و از این حیث با نتایج پژوهش های سجادی، امیدی، زارع (1386)، تهرانی (1390)، رسولی ، ساعت چیان و الهی (1390)، آشتیانی و میر (1390)، امیرشاهی ، صدقیانی ،ربیعی و پارسا (1391)، مهرآذین ، فروتن ، تقی پور و قبدیان (1391)، علیپور و خطبه سرا (1391)، خطیبی (1392)، جیمز (2002)، پیاسنتینی و میلر (2004) ،چیا-چن یو (2005)، چیاچن (2005)، برانستین و ژانگ (2005)، ایلیسس و وبستر (2009)، رنتون (2009)، استیو دیکس (2009)، کمال قصه (2010) ، بایک ، کیم و هیونجای یو (2010)، شین اندرسون (2011)، چیو و ریفن (2012) و چنگ و همکاران (2013) همسو می باشد. برند های انسانی افراد مشهور و معروفی هستند. ورزشکاران مزایای مهم متنوعی را برای صحه-گذاری و تبلیغات فراهم می کنند که از جمله آن می توان به شناساندن برند ، ایجاد دیدگاه مثبت نسبت به محصولات، ترغیب مردم به خرید به دلیل مهر تأییدی که ورزشکار بر برند می گذارد اشاره کرد. ورزشکاران قادرند تا معنا و مفهوم خاصی به محصولات ببخشند و آنها را با موفقیت و عملکرد ورزشی خود مرتبط سازند. همچنین طرفداران ورزشکار برای حمایت از آن اقدام به خرید محصول کنند. نکته دیگر اینکه باید توجه داشت که برای استفاده از ورزشکار در تبلیغات باید فرد مناسب انتخاب شود. جدا از اینکه ورزشکار بایستی از لحاظ فنی عملکردی بسیار مثبت داشته باشد باید دارای اخلاق و منش ورزشکاری نیز باشد. استفاده درست از ورزشکار تأثیر خارق العاده ای بر افزایش فروش کالا دارد. نمونه آن را می توان به شرکت ورزش نایک اشاره نمود که سال هاست از این روش استفاده نموده و ورزشکاران مختلفی را در تمامی رشته های ورزشی بدون از دست دادن مجبوبیت خود در میان قشر ورزشکار مورد استفاده قرار داده است. بخش دیگر نتیجه نشان داد که مربیان بیش از ورزشکاران و اساتید موافق این نظر هستند که استفاده از چهره های ورزشی باعث افزایش فروش محصولات و خدمات می شود. به نظر می رسد از آنجایکه مربیان ورزشی به علت نزدیکی بیشتر به اماکن صرف ورزشی و ورزشکاران نسبت به دو گروه دیگربا این پدیده چالش بیشتری داشته اند می توانند نسبت به اثربخش بودن استفاده چهره های ورزشی در افزایش فروش محصولات وخدمات تأکیدی بیشتری نمایند.
فرضیه 3: بین نظرات ورزشکاران، مربیان و اساتید در خصوص ویژگی های برند انسانی در ورزش ایران تفاوت وجود دارد.
نتایج نشان می دهد که افراد گروه مربیان و ورزشکاران نسبت به اساتید بر ابعاد عملکرد ورزشکار و جذابیت ظاهری اهمیت بیشتری قائل می شوند. می توان گفت که مربیان و ورزشکاران به خاطر ویژگی های فنی خود و تماس مستقیم بیشتر با مکان ورزشی ، عملکرد ورزشکار را به عنوان مؤلفه ی مهم تر مورد تأکید قرار می-دهند.
فرضیه 4: بین دو گروه زن و مرد از نظر ویژگی های برند انسانی در ورزش تفاوت وجود دارد.
نتایج نشان داد که زنان بیش از مردان به ویژگی روحیه ورزشکاری و مدل نقش برندهای انسانی معتقدند. با اینکه در ارتباط با آزمون این فرضیه نتیجه مشابهی در پژوهش های دیگر یافت نشد اما اینگونه به نظر می رسد که زنان به علت روحیات لطیف خود نسبت به مردان و همین طور به علت پایبند بودن خود به مسئولیت های اجتماعی و مشارکت در گروه و با توجه به نقش زن به عنوان مادر که همچون یک سرپرست مسئول یک خانواده می باشد لذا مؤلفه های روحیه ورزشکاری و مدل نقش مورد توجه بیشتر زنان قرار گرفته است.
فرضیه 5: بین دو گروه ورزشکاران تیمی و انفرادی از نظر ویژگی های برند انسانی در ورزش تفاوت وجود دارد.
نتایج همچنین نشان داد که افرادی که در رشته انفرادی کار می کنند بیش از رشته تیمی به ویژگی جذابیت فیزیکی برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند. در ارتباط با آزمون این فرضیه نیز پژوهش مشابه صورت نگرفته است. شاید علت این نتیجه از دیدگاه ورزشکاران رشته های انفرادی این باشد که ورزشکارانی که به صورت انفرادی و متکی به خود در صحنه های رقابت حاضر می شوند نسبت به ورزشکارانی که در یک تیم فعالیت می کنند از طرف تماشاچیان بیشتر در معرض دید می باشند لذا از لحاظ فیزیکی باید از جذابیت خاصی برخوردار باشند.
فرضیه 6: بین گروه های وضعیت تأهل از نظر ویژگی های برند انسانی در ورزش تفاوت وجود دارد.
نتایج نشان داد که افراد متأهل بیش ازافراد مجرد به ویژگی های جذابیت فیزیکی و مدل نقش برندهای انسانی ورزش ایران معتقدند. همچون دو نتایج بالا در ارتباط با آزمون این فرضیه پژوهش مشابه صورت نگرفته است. می توان گفت که افراد متأهل به علت تلاش برای حفظ ظاهر خود به صورت مطلوب برای همسر خود وهمچنین مسئولیتی که در قبال خانواده دارند به جذابیت فیزیکی و مدل نقش یک برند انسانی به عنوان مؤلفه های برتر می اندیشند.
فرضیه 7: بین گروه های سنی مختلف پژوهش از نظر ویژگی های برند انسانی در ورزش تفاوت وجود دارد .
در ارتباط با ویژگی های افراد به عنوان برند انسانی و ارتباط آن با سن می توان این گونه نتیجه گیری کرد که به نظر می رسد افراد با سنین پایین تر به مؤلفه های ظاهری اهمیت داده و هرچه افراد به سنین بالاتر نزدیک شده اند اهمیت مؤلفه های عملکرد ورزشکار حائز اهمیت می شود. شاید به این دلیل باشد که افراد با سنین پایین تر به خاطر ویژگی جوانی خود به مؤلفه های ظاهری همچون جذابیت فیزیکی و سمبل بودن ورزشکار اهمیت قائل می شوند. هر چه سن بیشتر می شود به علت بالا رفتن تجربه و تخصص در افراد این ویژگی ها به سمت مؤلفه های عملکرد ورزشکار که تخصص در زمره آنها قرار می گیرد گرایش پیدا می کنند.
فرضیه 8: بین گروه های مختلف تحصیلی از نظر ویژگی های برند انسانی در ورزش تفاوت وجود دارد.
عدم وجود تفاوت در مؤلفه های موجود در پژوهش در میان افراد با تحصیلات مختلف که همگی تحصیلات دانشگاهی داشته اند نشانگر اولویت داشتن یک مؤلفه در میان همه ی افراد می باشد. اینگونه به نظر می رسد از آنجایی که بیشتر نمونه آماری دارای مدارک تحصیلی در رده سنین پایین قرار میگیرند لذا بر اساس نتیجه گیری که در بخش قبل صورت گرفت یک مؤلفه که احتمالاً ابعاد مؤلفه های جذابیت ظاهری می باشند حائز اهمیت می باشد.
به طور کلی ویژگی هایی که در چارچوب نظری پژوهش مورد استفاده قرار گرفت می تواند مبنایی دقیق برای اندازه گیری ویژگی های یک ستاره ورزشی جهت استفاده در تبلیغات باشد. این ویژگی ها در پژوهش های دیگر نیز مورد استفاده قرار گرفته است که از جمله آنها می توان به پژوهش های رسولی، ساعتچیان و الهی (1390)، هوولند، جانیس و کلی(1953)، هوولند و ویس(1951)، اوهانیان(1990)، اروتان، بکر و تاگ (2001)، برانستین و ژانگ (2005)، تامسون (2006)، آرای و کو (2009)، رنتون (2009)، گنس پارمنتیر و فیچر (2009)، آرای و کو و همکاران(2012) اشاره نمود.
5-5) نتیجه گیری کلی
بسیاری از کشورها در سال های اخیر موضوع استفاده از یک ستاره ورزشی جهت معرفی یک محصول را در دستور کار خود قرار داده اند. این مسئله جدا از این که در بسیاری از موارد باعث ارزش ویژه برند آن محصول شده است، باعث شده تا فروش محصول بیشتر شده و محصول مورد نظر برای سال های متمادی در ذهن مصرف کنندگان بماند. در ابتدا از نقطه نظر جنبه های اخلاقی برند انسانی پژوهشگر اینگونه نتیجه گیری کرد که این مسئله از دید بسیاری از افراد در جامعه، کاری پسندیده و اخلاقی به شمار نمی رود. از طرف دیگر این پژوهش این نتیجه را به دنبال داشت که استفاده از یک ورزشکار مشهور در تبلیغ یک محصول باعث فروش بیشتر و تمایل مصرف کنندگان برای خرید مجدد می باشد. و بالاخره اینکه افراد در گروه های مختلف ویژگی های مختلفی را برای یک برند انسانی ورزشی مورد تأکید قرار می دهند. اما به طور کلی می توان این-گونه نتیجه گیری کرد که برای عموم، جذابیت ظاهری و عملکرد ورزشکار یا به بیان ساده تر ابعادی که بیشتر مربوط به جنبه های فیزیکی می باشند مورد تأکید قرار می گیرند.
5-6)محدودیت ها در انجام پایان نامه مدیریت ورزشی حاضر
5-6-1) محدودیت های در کنترل پژوهش
1. جامعه مورد بررسی تنها به بررسی بخشی از دانشگاه های شهر تهران پرداخته است.
2. دانشجویان و مربیان در پاسخ به سوالات پرسشنامه به علت پخش آن در زمان نامناسب تمرکز نداشته اند.
5-6-2) محدودیت های خارج از کنترل پژوهش
1. عدم پاسخگویی دقیق و صادقانه به سوالات
2. امکان دارد برداشت برخی از آزمودنی ها از سوالات پرسشنامه مطابق آنچه ما می خواهیم نباشد.
3. امکان دارد برخی از آزمودنی ها به لحاظ گرایشات خود سوالات پرسشنامه را با صداقت پاسخ نداده باشند.
4. عدم برگشت همه پرسشنامه ها
5. عدم همکاری دانشجویان، مربیان و اساتید دانشگاه های مورد نظر
5-7) پیشنهادات
5-7-1) پیشنهادات برخاسته از پژوهش
• پیشنهاد می گردد تا مربيان ورزش هاي تيمي توجه بيشتري به مسائل مربوط به اخلاق ورزشي نمايند و با منش و رفتار مناسب خود در طي تمرينات و مسابقات ورزشكاران را به گرايش بيشتر به منش ورزشي فراخوانند.
• پیشنهاد می گردد تا در دورههاي تحصيلي تربيت بدني تأكيد بيشتري بر مفاهيم اخلاقي در ورزش شود به ويژه در طي واحدهاي عملي اساتيد و مربيان در آموزشهاي خود مسائل و مفاهيم اخلاقي در ورزش رأس بيشتر مد نظر قرار دهند.
• پیشنهاد می-گردد سازمان های دولتی و ورزشی در تبلیغات خود از برند انسانی استفاده کنند.
• پیشنهاد می گردد از برند انسانی در تبلیغات و فروش محصولات و خدمات برای کارهای عام المنفعه استفاده شود.
• پیشنهاد می گردد از برند انسانی در فعالیت ها، مراسم و جشن های عام المنفعه از جمله جشن ها نیکوکاری دعوت شود.
• پیشنهاد می گردد مسئولین در میادین ورزشی داخلی و بین المللی برای معرفی و حمایت با برند انسانی ورزشی همکاری کنند.
• پیشنهاد می گردد از برند های انسانی در تبلیغات و فروش محصولات و خدمات برای حمایت مالی از تیم های ملی همکاری شود.
• پیشنهاد می گردد تا مربيان ورزشهاي تيمي توجه بيشتري به ویژگی های مهم در برند انسانی کنند و در پرورش و رشد هر چه بیشتر آن همکاری نمایند.
• پیشنهاد می گردد تا در دورههاي تحصيلي تربيت بدني تأكيد بيشتري ویژگیهای برند انسانی در ورزش شود و به ويژه در طي واحدهاي عملي اساتيد و مربيان در آموزشهاي خود این ویژگی ها را در ورزش بيشتر مد نظر قرار دهند.
• پیشنهاد می گردد تا به ورزشکاران در زمینه برند انسانی و ویژگی های مورد توجه مردم و فدراسیونها اطلاع رسانی گردد.
• پیشنهاد می شود فدراسیون ها سالیانه مراسمی برای معرفی برند انسانی برگزار کنند و پاداش و مزایای ویژه در نظر بگیرند تا ورزشکاران را به تقویت و ارتقای ویژگی های برند انسانی ترغیب کنند.
5-7-2) پیشنهاداتی برای سایر پژوهشگران
• پيشنهاد مي شود ویژگی های مؤثر در انتخاب برند انسانی به طور جداگان و تاثیر آن مورد بررسي قرار گيرد.
• پیشنهاد مي شود پژوهشی مشابه در ورزش های انفرادی و تیمی صورت گیرد.
• پیشنهاد مي شود پژوهشی در زمینه برند انسانی داخلی و خارجی صورت گیرد.
• پیشنهاد مي شود مدلی جدید برای ارائه برند انسانی منطبق با فرهنگ و ورزش ایران صورت پذیرد.
• پیشنهاد مي شود پژوهشی در سطوح مختلف ورزشی ( همگانی،آموزشی، حرفه ای وقهرمانی ) صورت پذیرد.
• پیشنهاد مي شود تا پژوهش ها ی بیشتری در زمینه بررسی تأثیرات سن ، سابقه ورزشی مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی انجام گیرد.
• پیشنهاد مي شود پژوهشی در زمینه برند انسانی زنان و مردان صورت گیرد.
• پیشنهاد مي شود پژوهشی درباره قوانین ایران در خصوص برند انسانی و راه های پیشنهادی رفع موانع ارائه گردد.
• پیشنهاد مي شود پژوهشی در زمینه تاثیر برند انسانی در توسعه ورزش در ایران صورت گیرد.
• پیشنهاد مي شود تا پژوهش بیشتری در زمینه بررسی تأثیرات سن ، سابقه ورزشی ،مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی ورزشکاران بر جایگاه اخلاقی برند انسانی انجام گیرد
در صورت نیاز به مشاوره در زمینه انجام پایان نامه مدیریت ورزشی با ما در ارتباط باشید.