مقدمه مقاله چگونه نگارش می شود؟

۷
مقدمه مقاله

مقدمه مقاله چگونه نگارش می شود؟

برای آنکه بدانیم مقدمه مقاله چگونه نگارش می شود؟ در این بخش توضیحاتی پیرامون مقدمه مقاله ارائه خواهیم داد تا علاقه مندان به نگارش مقاله با نحوه نوشتن این بخش از مقاله بیشتر آشنا شوند. همراه ما باشید.

سیر مراحل انجام یک مقاله تحقیقی

۱. تعیین موضوع: ابتدا باید یک موضوع برای مقاله تحقیقی خود انتخاب کنید. این موضوع باید جدید، جذاب و قابل تحقیق باشد.

۲. تعریف مسئله پژوهشی: پس از تعیین موضوع، باید یک مسئله پژوهشی مشخص کنید که در مقاله خود بررسی خواهید کرد.

۳. مرور ادبیات: در این مرحله، باید مطالعه ادبیات مرتبط با موضوع و مسئله پژوهشی خود را انجام دهید تا از پژوهش‌های قبلی در این حوزه آگاه شوید.

۴. روش تحقیق: باید روش تحقیقی که برای حل مسئله پژوهشی خود استفاده می‌کنید را مشخص کنید، مانند روش تجربی، تحلیلی یا توصیفی.

۵. جمع‌آوری داده‌ها: در این مرحله، باید داده‌های مورد نیاز برای پژوهش خود را جمع‌آوری کنید، برای مثال از پرسشنامه‌ها، مصاحبه‌ها یا منابع دیگر.

۶. تجزیه و تحلیل داده‌ها: بعد از جمع‌آوری داده‌ها، باید آنها را تجزیه و تحلیل کرده و نتایج خود را تفسیر کنید.

۷. نتیجه‌گیری: در این مرحله، باید نتیجه‌های پژوهش خود را مرور کرده و اهمیت آنها را برای حوزه مورد بررسی خود بیان کنید.

۸. نگارش مقاله: در این گام، باید مقاله خود را به صورت منطبق با استانداردهای نگارشی علمی نویسی و اصول اخلاقی آماده کنید.

۹. ارسال مقاله: سرانجام، باید مقاله خود را به یک ژورنال علمی منتشر کنید یا به یک کنفرانس علمی ارائه دهید.

مقدمه مقاله

مقدمه مقاله یک بخش مهم و حیاتی است که باید خواننده را برای مطالعه مقاله‌ی شما جذب کند. یک مقدمه خوب باید موضوع مقاله شما را معرفی کند، مسئله‌ای که شما در آن بررسی می‌کنید، اهمیت موضوع، و در نهایت اهداف و فرضیات مطالعه شما را بیان کند.

برای نوشتن یک مقدمه موثر، ابتدا باید موضوع و مسئله اصلی مقاله شما را به صورت کوتاه و مفهومی معرفی کنید. سپس اهمیت موضوع را برجسته کرده و بیان کنید که چرا این موضوع برای خواننده مهم است. در نهایت، هدف و فرضیات مطالعه شما را معرفی کرده و اهداف و سوالات اصلی کار را به خواننده معرفی کنید.

با توجه به اینکه مقدمه پیش زمینه‌ای برای خواننده برای درک بهتر مطالب بعدی مقاله شماست، بهتر است که این بخش به صورت مختصر و مفهومی نوشته شود. همچنین باید توجه داشته باشید که از واژگان پیچیده و شاید غیر فهمیده برای خواننده عادی پرهیز کنید و از جملات کوتاه و روان استفاده کنید.

در کل مقدمه مقاله باید یک تا سه بند باشد که به خواننده کمی در مورد موضوع مقاله به خواننده کمک کرده و او را برای مطالعه ادامه مقاله آماده کند.

قسمت های مختلف مقدمه

مقدمه مقاله یکی از اجزای مهم و اساسی یک مقاله علمی است که باید شامل موارد زیر باشد:

۱. تعریف موضوع: در این بخش باید موضوع مقاله و اهمیت آن برای خواننده معرفی شود.

۲. سوالات تحقیق: معمولا در مقدمه مقاله سوالاتی که می‌خواهید پاسخ دهید و مسئله‌هایی که قصد حل آنها را دارید مطرح می‌شود.

۳. هدف: بیان هدف یا اهداف کلی مقاله و چگونگی بهبود یا پیشرفت در آن حوزه.

۴. روش‌شناسی: در این بخش مختصرا به روش‌هایی که برای حل مسئله استفاده شده است، اشاره می‌شود.

۵. ساختار مقاله: برای راهنمایی خواننده، برخی از بخش‌های اصلی مقاله در مقدمه نیز معرفی می‌شوند.

۶. اهمیت موضوع: در اینجا باید به اهمیت انجام تحقیق در این حوزه، تأثیرات آن بر جامعه یا صنعت، و مزایا و فواید حاصل از این تحقیق اشاره شود.

۷. پیشینه تحقیق: مستنداتی که در گذشته بر روی همین موضوع تحقیق شده‌اند باید مختصراً معرفی شود.

مقدمه مقاله باید مفهومی خوانا و قابل فهم برای خواننده باشد و او را به موضوع مقاله و اهمیت آن واکنش دهد و باعث ایجاد انگیزه برای مطالعه بخش‌های بعدی مقاله شود.

پیشینه در مقدمه مقاله

پیشینه در مقدمه مقاله به معرفی و بررسی مطالب و اطلاعات قبلی مرتبط با موضوع مقاله می‌پردازد. این بخش اهمیت زیادی دارد زیرا به خواننده کمک می‌کند تا متوجه شود چرا این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و چه ارتباطی با تحقیقات گذشته دارد.

برای نوشتن پیشینه، ابتدا باید مطالب و تحقیقات گذشته مرتبط با موضوع مقاله را مرور کرده و اطلاعات مورد نیاز را استخراج کنید. سپس این اطلاعات را به صورت منطقی و سازمان‌یافته در متن مقاله خود بنویسید. در نهایت، باید به خواننده نشان دهید چگونه مطالب و تحقیقات گذشته به تحقیق شما کمک می‌کند و چه جدیدی به دانش این حوزه اضافه می‌کنید.

بهتر است از منابع معتبر و امروزی برای نوشتن پیشینه استفاده کنید و تحلیل‌ها و نتایج گذشته را با دقت مورد بررسی قرار دهید. همچنین، باید در نظر داشت که اهمیت پیشینه در مقدمه مقاله، این است که از خواننده درک و توجیه منطقی برای ادامه خواندن مقاله ارائه دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *