انجام پایان نامه مدیریت رفاه اجتماعی
انجام پایان نامه مدیریت رفاه اجتماعی از جمله مسئولیتهای مهمی است که دانشجویان این رشته باید با دقت و دانش کافی به آن پرداخته و نتایج علمی قابل قبولی را ارائه دهند. این پایاننامهها نه تنها به گسترش دانش و آگاهی در زمینههای مرتبط با رفاه اجتماعی کمک میکنند، بلکه میتوانند نقش مؤثری در ارزیابی و بهبود سیاستهای اجتماعی داشته باشند. فرایند تدوین اینگونه پژوهشها نیازمند جمعآوری دقیق دادهها، تحلیل عمیق و ارائه پیشنهادات عملی است که میتواند به رفع مشکلات موجود در حوزه رفاه اجتماعی بیابد. به همین دلیل، تسلط بر روشهای تحقیق و توانایی تحلیل اجتماعی از موارد کلیدی در موفقیت این پایاننامهها به شمار میرود.
در ادامه جهت آموزش انجام پایان نامه مدیریت رفاه اجتماعی یک نمونه پیشنهادات و محدودیت ها ارائه شده است. انجام پایان نامه مدیریت رفاه اجتماعی حاضر در سال 92 در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به سرانجام رسیده است.
5-4 پيشنهادات اجرایی
1- از آنجايي كه دانشجويان، كمترين امتياز را در بين رفتارهاي ارتقا دهنده سلامت به بعد مديريت استرس اختصاص داده اند، پيشنهاد مي شود كه زمينه حضور دانشجويان در كارگاه ها و كلاسهاي آموزشي مديريت استرس و نحوه برخورد در موقعيت هاي
استرس زا را افزايش داده و به اين ترتيب، يكي از ابعاد سبك زندگي ارتقا دهنده سلامت كه مديريت استرس مي باشد، در دانشجويان تقويت شود.
2- با توجه به اين كه كيفيت زندگي و سبك زندگي به طور كلي رابطه معني دار نسبتا قوي و مثبتي دارند ، پيش بيني مي شود كه با افزايش يكي از اين دو متغير، متغير ديگر هم افزايش خواهد يافت. در همين راستا پيشنهاد مي شود كه با به كار بستن راهكارهايي در جهت افزايش رفتارهاي ارتقا دهنده سلامت، سبك زندگي افراد را اصلاح كرده و در نتيجه كيفيت زندگي دانشجويان را تقويت كرد. به سازمانهاي مسئول و مربوطه از جمله دانشگاهها، کلاسهای تقویتی وآموزشگاهها و خوابگا های دانشجویی پيشنهاد مي شود از واحد های درسی و كلاسهاي ورزشي و همچنين از کارگاهها و سمینار های آموزشی رفتارهاي ارتقا دهنده سلامتي در تمامي برنامه هاي روزانه دانشجويان گنجانده شود و همچنين واحد تربيت بدني علاوه بر مقطع كارشناسي در مقاطع بالاتر هم گنجانده شود. تا از اين طريق دانشجويان داراي سبك زندگي سلامت محور و كيفيت زندگي بالاتري برخوردار شوند.
3- از آنجايي كه سبك زندگي ارتقادهنده سلامت و همچنين كيفيت زندگي دانشجويان با سن و جنسيت رابطه معني داري ندارند ولي با وضعيت تاهل و اشتغال و مقطع تحصيلي دانشجويان رابطه معني داري دارد، در اين راستا پيشنهاد ميشود كه از طريق خانواده ها و دانشگاه و همچنين سازمانهاي مربوطه ديگر در جهت ايجاد امكانات مالي و ايجاد انگيزه در جهت تسهيل دستيابي به شغل و تشكيل خانواده فراهم شود تا شايد از اين طريق بتوان كيفيت زندگي و سبك زندگي سالمي را براي دانشجويان بتوان رقم زد.
افزایش انگیزه و افزایش امکانات برای اشتغال و ازدواج و تحصیلات عالیه در دانشجویان توسط: وزارت رفاه، وزارت ورزش و جوانان، سازمانهای مسئول آموزش عالی پیشنهاد می شود.
5-5 پيشنهاد براي پژوهشهاي آينده:
1- براي افزايش اعتبار يافته هاي اين پژوهش،پيشنهاد مي شود اين موضوع در دانشگاه هاي مادر در تهران و همچنين در دانشگاه هاي شهرستان ها اجرا شود.
2- مطالعه اي جهت بررسي رابطه بين زير شاخص هاي سبك زندگي با زيرشاخصهاي كيفيت زندگي.
3- براي افزايش اعتبار يافته هاي اين پژوهش،پيشنهاد مي شود اين موضوع در سایر دانشگاه ها و با جامعه آماری بزرگتر اجرا شود.
4- مطالعه اي جهت بررسي رابطه بين زير شاخص هاي سبك زندگي با زيرشاخصهاي كيفيت زندگی در دانشجویان بررسی شود
5- و همچنین بررسی انواع دیگر سبک زندگی توسط محققان صورت بگیرد.
5-6 محدوديت ها در انجام پایان نامه حاضر
1- كمبود مطالعات پيشين در زمينه سبك زندگي ارتقا دهنده سلامت در داخل و خارج از كشور جهت مقايسه با نتايج اين پژوهش
2- كمبود مباني نظري جديد در زمينه كيفت زندگي و همچنين نبود مباني نظري در رابطه با سبك زندگي ارتقادهنده سلامت
3- كمبود و در برخي موارد نبود امكانات مالي و بودجه اختصاصي دانشگاه براي پايان نامه هاي دانشجويي
4- براي افزايش اعتبار يافته هاي اين پژوهش،پيشنهاد مي شود اين موضوع در سایر دانشگاه ها و با جامعه آماری بزرگتر اجرا شود.
5- مطالعه اي جهت بررسي رابطه بين زير شاخص هاي سبك زندگي با زيرشاخصهاي كيفيت زندگی در دانشجویان بررسی شود
6- و همچنین بررسی انواع دیگر سبک زندگی از جمله سبک زندگی اسلامی یا مذهبی دانشجویان
بدون دیدگاه